Με σύνθημα «Life Tastes Better» η εταιρία nobacco παρουσιάζει μία πρωτοποριακή εμπειρία ατμίσματος, μέσα από μία σειρά υγρών, που φέρουν την υπογραφή του Pastry Chef Διονύση Αλέρτα.
Εκλεπτυσμένες, φίνες γεύσεις στον ουρανίσκο, τα νέα υγρά Mon Dessert είναι εμπνευσμένα από τρεις τούρτες και έναν δροσιστικό χυμό φρούτων.
Η παρουσίαση των νέων υγρών έγινε στο Hard Rock Cafe με live μπάντα και πολύ διάθεση για άτμισμα.
Μάρκος Μαρκόπουλος – Διευθύνων Σύμβουλος NOBACCO, Διονύσης Αλέρτας, Δημήτρης Ουγγαρέζος
O μετρ των γλυκών γεύσεων Διονύσης Αλέρτας, φορώντας τη nobacco ποδιά του, φωτογραφήθηκε πίσω από τις 4 γλυκές δημιουργίες του που έδωσαν γεύση στα νέα υγρά ατμίσματος.
Δελή Αρετή – Product Marketing Manager NOBACCO, Νικόλας Γαλανόπουλος – Γενικός Διευθυντής NOBACCO, Διονύσης Αλέρτας, Βασίλης Καλλίδης, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης – Διευθυντής Επικοινωνίας NOBACCO
Οι μυρωδιές γαργαλούν τις αισθήσεις. Σοκολάτα, μπαχαρικά, μπισκότα, δυόσμος, απολαυστικά, όσο μία κουταλιά από τις υπέροχες τούρτες του.
«Δύο κολλητοί μου ατμίζανε και δεν μου άρεσε αυτό που μύριζα, έτσι ξεκίνησαν όλα» είπε κατά την παρουσίαση ο Διονύσης Αλέρτας και παρουσίασε τις δημιουργίες του.
Τέσσερις από τις πιο δημοφιλείς συνταγές του μάστορα των γλυκών, αποτυπώθηκαν σε 4 μοναδικά υγρά αναπλήρωσης
Melon Past(e): Καλοκαιρινό! Ενας δροσερός χυμός πεπονιού με νότες από αχλάδι και λάιμ, στρογγυλεύει γευστικά με δύο σταγόνες βερύκοκο και φρέσκο δυόσμο.
Sabayon Chocolat: Και να μην ατμίζεις, εδώ, ξεκινάς. Βασικό συστατικό του υγρού η σοκολάτα, πλούσια μους που την απογειώνει η ανεπαίσθητη γεύση της creme patisserie.
Cheezlt! Ένα ελληνικό θα λέγαμε τσιζκέικ, με μπισκοτένια βάση, αφράτη κρέμα και γλυκιά μαρμελάδα βατόμουρου και φράουλας.
Cream Nuts: Φίνα κρέμα βανίλιας, πασπαλισμένη με φιστίκι Αιγίνης, μαύρη ζάχαρη και μπαχαρικά.
Τα νέα υγρά ατμίσματος της nobacco είναι ελεγμένα και εγκεκριμένα από το τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστήμιου Πατρών και είναι διαθέσιμα σε 4 επίπεδα νικοτίνης (Omg/ml 3mg/ml, 6 mg/ml και 12mg/ml) και με σύσταση High VG για μεγάλη παραγωγή ατμού.
Δελή Αρετή – Product Marketing Manager NOBACCO, Μάρκος Μαρκόπουλος – Διευθύνων Σύμβουλος NOBACCO, Διονύσης Αλέρτας, Βασίλης Καλλίδης, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης – Διευθυντής Επικοινωνίας NOBACCO
«Υπέροχο! Απολαμβάνω τσιζκέικ χωρίς ούτε μία θερμίδα» ακούστηκε από το διπλανό τραπέζι.
Ο γνωστός pastry chef Διονύσης Αλέρτας, ο σεφ Βασίλης Καλλίδης και ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος
Το «χορταστικό» event παρουσίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος
Τα υγρά είναι διαθέσιμα στο δίκτυο καταστημάτων και σημείων πώλησης nobacco καθώς και στο www.nobacco.gr