«Καρφί» Αλεξάνδρου για Γαστεράτου: «Δεν μπορούμε κάποιοι να σπάμε τα πόδια μας και άλλοι να καλύπτονται» - iefimerida.gr

«Καρφί» Αλεξάνδρου για Γαστεράτου: «Δεν μπορούμε κάποιοι να σπάμε τα πόδια μας και άλλοι να καλύπτονται»

Φωτογραφία: Ant1
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον λόγο που ψήφισε τη Μαντώ Γαστεράτου στο τελευταίο συμβούλιο του Nomads μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το μοντέλο άφησε αιχμές για τη στάση της συμπαίκτριας του και όχι μόνο, υποστηρίζοντας πως δεν γίνεται κάποιοι να ρίχνονται στον στίβο μάχης και άλλη να «κρύβονται» πίσω από την ομάδα.

«Ο λόγος που ψήφισα χθες τη Μαντώ ήταν καθαρά λόγος ότι πρέπει να μπει λίγο πιο βαθιά στον όρο του παιχνιδιού. Πρέπει να καταλάβει ότι οι απαιτήσεις του παιχνιδιού έχουν σκληρύνει και έχουν μεγαλώσει. Εάν δεν μπορεί να καταλάβει ότι, δεν το λέω μόνο για τη Μαντώ, αλλά για όλους τους παίκτες, δεν μπορούμε κάποιοι άνθρωποι να σπάμε τα πόδια μας και να είμαστε συγκεκριμένοι και να στηριζόμαστε σε αυτούς και άλλοι να καλύπτονται πίσω από την ομάδα. Φυσικό και επόμενο είναι ότι κάποια στιγμή δεν θα μπορούμε να το κάνουμε αυτό το πράγμα», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ