Αναγκαστική προσγείωση Airbus της Turkish λόγω απειλής για βόμβα - iefimerida.gr

Αναγκαστική προσγείωση Airbus της Turkish λόγω απειλής για βόμβα

Φωτογραφία αρχείου: planespotters.net/
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναγκαστική προσγείωση στην Οδησσό της Ουκρανίας έκανε ένα αεροσκάφος τύπου Airbus A320.Σύμφωνα με το RT το επιβατικό αεροσκάφος εκτελούσε πτήση από το διεθνές αεροδρόμιο της Μόσχας Domodedovo προς την Τουρκία.

Οι πρώτες πληροφορίες αποδίδουν την αναγκαστική προσγείωση στην Οδησσό σε απειλή εκρηκτικού μηχανισμού στο αεροσκάφος.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας της Ουκρανίας, ένας από τους επιβάτες του αεροσκάφους, παραπονέθηκε ότι δεν ένιωθε καλά και ότι είχε στομαχικές διαταραχές. Πέρασε αρκετή ώρα στην τουαλέτα αλλά το πλήρωμα έκρινε κάποιες κινήσεις του «ύποπτες». Ετσι, σύμφωνα με τον Ουκρανό αξιωματούχο της αστυνομίας μέλη του πληρώματος ερεύνησαν εξονυχιστικά την τουαλέτα και ανακάλυψαν μια ύποπτη τσάντα.

«Ενας από τους επιβάτες παραπονέθηκε πως αισθανόταν αδιαθεσία και είχε ενοχλήσεις στο στομάχι. Πήγε στην τουαλέτα και ήταν μέσα για αρκετή ώρα. Το πλήρωμα θεώρησε πως κάποιες κινήσεις του ήταν ύποπτες», σημείωσε πιο συγκεκριμένα. «Ελέγξαμε επιμελώς την τουαλέτα και ανακαλύψαμε μια ύποπτη τσάντα», πρόσθεσε.

Μετά από έρευνα της τσάντας διαπιστώθηκε πως περιείχε προσωπικά αντικείμενα του επιβάτη και δεν υπήρχαν επικίνδυνες ουσίες ή αντικείμενα.

Ο επιβάτης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι υπήκοος Λιθουανίας και ανακρίνεται.

Αναγκαστική προσγείωση Airbus της Turkish λόγω απειλής για βόμβα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ