Champions League: Με πάθος και πίστη για το θαύμα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα - iefimerida.gr

Champions League: Με πάθος και πίστη για το θαύμα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με στόχο μια καλή εμφάνιση και -γιατί όχι- ένα θετικό αποτέλεσμα υποδέχεται απόψε ο Ολυμπιακός την Μπαρτσελόνα (21:45, Cosmote Sport 2), για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν να κοιτάξουν στα μάτια τη μεγάλη τους αντίπαλο, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι, στην επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε σε ένα γήπεδο όπου έζησε μεγάλες στιγμές, όπως δήλωσε ο ίδιος ο προπονητής των «μπλαουγκράνα».

Ο Τάκης Λεμονής, εκτός από τους Σεμπά και Μπεν, δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Εμενίκε, που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, ενώ υπενθυμίζεται πως Ανσαριφάρντ και Σισέ δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα για το Champions League.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, σκέφτεται να χρησιμοποιήσει βασικό τον Ταχτσίδη, με τους Οτζίτζα και Ρομαό να τον πλαισιώνουν και τον Φορτούνη να προωθείται στην κορυφή της επίθεσης. Οι Ανδρούτσος και Καρσελά έχουν τον πρώτο λόγο για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και οι Φιγκέιρας και Ελαμπντελαουί για τις θέσεις των μπακ. Στην άμυνα, Μποτία και Ένγκελς είναι τα φαβορί, αλλά υπάρχει και σκέψη για τριάδα (με την προσθήκη Νικολάου ή Βούκοβιτς).

Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα, που θα αγωνιστεί χωρίς Πικέ και Ινιέστα, θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει από σήμερα την πρόκριση στους «16». Έτσι, ο Βαλβέρδε δεν θα κάνει rotation, παρατάσσοντας όλα του τα όπλα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Άγγλος Άντονι Τέιλορ.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας υποδέχεται τη Γιουβέντους, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν νίκη της «Μεγάλης Κυρίας» για να ελπίζουν στην κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Europa League.

Η βαθμολογία

  1. Μπαρτσελόνα 9
  2. Γιουβέντους 6
  3. Σπόρτινγκ 3
  4. Ολυμπιακός 0 

Επόμενη αγωνιστική (22/11)

Σπόρτινγκ-Ολυμπιακός
Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μπαρτσελόνα Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ