Καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση κατά του Μπαλοτέλι η Μάντσεστερ Σίτι - iefimerida.gr

Καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση κατά του Μπαλοτέλι η Μάντσεστερ Σίτι

Καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση κατά του Μπαλοτέλι η Μάντσεστερ Σίτι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επίσημη καταγγελία θα προβεί η Μάντσεστερ Σίτι για την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Μάριο Μπαλοτέλι από οπαδούς της Πόρτο στην χτεσινή αναμέτρηση γιο την φάση των «32» του Europa League.

Ο Ιταλός επιθετικός ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα πως έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης, ενώ τα λεγόμενά του υποστηρίζει και ο Γιάγια Τουρέ. Όπως αναφέρει το «skysports», οι οπαδοί των γηπεδούχων έβγαζαν κραυγές μαϊμούς κατά των Μπαλοτέλι και Τουρέ.

«Γι' αυτό τον λόγο μας αρέσει η Premier League, επειδή δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο εκεί. Στις ξένες χώρε μπορεί να μην θέλουν να αγωνίζονται μαύροι παίκτες. Στο μέλλον ελπίζω πως θα αλλάξουν συμπεριφορά. Οι οπαδοί έρχονται για να απολαύσουν το ποδόσφαιρο και δεν θέλουμε να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Ο Μάριο είναι πλέον σε θέση να κοντρολάρει τέτοιου είδους γεγονότα», δήλωσε ο Τουρέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ