Κοτόπουλο σκορδάτο με κολοκυθάκια - iefimerida.gr

Κοτόπουλο σκορδάτο με κολοκυθάκια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προλάβετε τα φρέσκα κολοκυθάκια πριν μπει ο χειμώνας και ταιριάξτε τα με κοτόπουλο.

Υλικά

  • 2 στήθη κοτόπουλο, βιολογικό
  • 6 κουταλιές βούτυρο
  • 1/2 φλυτζάνι φρυγανιά τριμμένη
  • 1/2 φλυτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
  • 1/4 φλυτζάνι αλεύρι
  • 2 κολοκυθάκια, μεσαία
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Αλάτι και πιπέρι
Κοτόπουλο σκορδάτο με κολοκυθάκια | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Ξεκινάμε από το κοτόπουλο: κόψτε το στα τέσσερα, αλατίστε το
  • Λιώστε 4 κουταλιές βούτυρο, βάλτε τις σε ένα μπολ
  • Σε άλλο μπολάκι ενώνουμε τη φρυγανιά, την παρμεζάνα και το αλεύρι
  • Βουτήξτε το κοτόπουλο στο βούτυρο και μετά στο μείγμα με τη φρυγανιά
  • Ρίξτε το κοτόπουλο σε τηγάνι, τηγανίστε το προσεκτικά για 8-10 λεπτά, βγάλτε το στην άκρη (μην το αφήσετε να καεί)
  • Προσθέστε 2 κουταλιές βούτυρο στο τηγάνι -Κόψτε σε χοντρές ροδέλες τα κολοκυθάκια, τηγανίστε τις μαζί με το ψιλοκομμένο σκόρδο -Ρίξτε αλάτι και πιπέρι
  • Προσθέστε και το κοτόπουλο, σιγοψήστε τα όλα μαζί ακόμη για 7-8 λεπτά
  • Στο τηγάνι προσθέστε άλλη μια κουταλιά τριμμένη παρμεζάνα
  • Ετοιμο! Σερβίρετε το πιάτο ζεστό
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ