Στηρίζει Ρέντναπ ο Μπέκαμ - iefimerida.gr

Στηρίζει Ρέντναπ ο Μπέκαμ

Ντέιβιντ Μπέκαμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Χάρι Ρέντναπ και έδειξε πως υποστηρίζει τα προγνωστικά που τον θέλουν να είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αγγλίας.

«Ο Χάρι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και ένας σπουδαίος προπονητής. Ο τρόπος που διαχειρίζεται τον κάθε παίκτη είναι απίστευτος. Ξέρω παίκτες που έχουν παίξει υπό τις οδηγίες του, έχω προπονηθεί μαζί του και δεν είναι απλά ένας σπουδαίος τεχνικός, αλλά επίσης και ένα σπουδαίο πρόσωπο», τόνισε αρχικώς ο 36χρονος μέσος, ο οποίος κατά την διάρκεια της χειμερινής διακοπής του αμερικανικού πρωταθλήματος συμμετείχε στις προπονήσεις της Τότεναμ.

Ο άσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι αναφέρθηκε και στην αφαίρεση του περιβραχιόνιου από τον Τζον Τέρι, τονίζοντας πως ο νέος τεχνικός των «λιονταριών» θα αποφασίσει για την αρχηγία στην ομάδα. «Είναι απόφαση του προπονητή. Πάντα έτσι γίνεται. Προφανώς η απόφαση λήφθηκε για να αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο από τον Τζον, αλλά στο μέλλον είμαι σίγουρος ότι απόφαση θα ληφθεί από τον προπονητή που θα αναλάβει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ