Ολοι έχουμε αντικολλητικό τηγάνι στο σπίτι μας. Ποια είναι όμως τα λάθη που τo κάνουν να χάνει αυτή την ιδιότητα;
Είναι φτιαγμένα για να μπορούμε να μαγειρεύουμε λαχανικά ή κρέας (ακόμα και -υποτίθεται- σε υψηλή θερμοκρασία) χωρίς αυτά να κολλούν στην επιφάνεια.
Το φαγητό πρέπει να γλιστράει μέσα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, είτε έχουμε ρίξει λιπαρή ουσία, είτε όχι και όχι να κολλάει σε σημεία. Και πράγματι αυτός είναι ένας φανταστικός τρόπος μαγειρέματος.
Πρακτικός, εύκολος, υγιεινός.
Μέχρι που το τηγάνι δεν έχει πια την ιδιότητα για την οποία το αγοράσαμε (και, για την ακρίβεια, ακριβοπληρώσαμε).
Διάβασε τους λόγους που το αντικολλητικό σου τηγάνι δεν είναι πλέον τόσο αντικολλητικό στο bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο