Αυτός είναι ο επιστημονικός λόγος που τα ζευγάρια τα ξαναβρίσκουν μετά από έναν χωρισμό - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο επιστημονικός λόγος που τα ζευγάρια τα ξαναβρίσκουν μετά από έναν χωρισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν τα μισά από τα χωρισμένα ζευγάρια αποφασίζουν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους. Η επιστήμη μετά από μελέτες έχει την εξήγηση για την επανασύνδεση.

Αντικειμενικά ο χωρισμός, είτε είσαι αυτός που τον επιδιώκει είτε όχι, δεν είναι ποτέ ευχάριστη εμπειρία και κανείς μας δεν θέλει ποτέ να παραδεχτεί πως απέτυχε να κρατήσει μια σχέση.

Ομως τις περισσότερες φορές, η πιθανότητα της επανασύνδεσης είναι πολύ μεγάλη. Εξάλλου, όλοι γνωρίζουμε έναν φίλο μας που έχει μια «on-off» σχέση, όπου τη μία χωρίζει και την άλλη τα ξαναβρίσκει (σε ένα σημείο καταντάει κουραστικό και προβλέψιμο).

Για να το πάμε όμως και σε επιστημονικό επίπεδο, έρευνες έχουν δείξει πως περίπου το 50% των χωρισμένων ζευγαριών επανασυνδεόνται. Πολλά ζευγάρια έχουν περάσει από αυτή τη διαδικασία πισωγυρίσματος, έχοντας ευτυχή κατάληξη.

Ενώ το λογικό είναι πως «αν σπάσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει» και «ξαναζεσταμένο φαγητό δεν τρώγεται», αρκετά ζευγάρια βρίσκουν επιχειρήματα για να είναι και πάλι μαζί.

O επιστημονικός λόγος που τα ζευγάρια τα ξαναβρίσκουν μετά από έναν χωρισμό, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χωρισμός επανασύνδεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ