Xρύσα Σπηλιώτη: «Μετά από μια μεγάλη κρίση στη ζωή μου, έκανα στροφή 180 μοιρών» - iefimerida.gr

Xρύσα Σπηλιώτη: «Μετά από μια μεγάλη κρίση στη ζωή μου, έκανα στροφή 180 μοιρών»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Χρύσα Σπηλιώτη μπορεί να απουσιάζει από τα τηλεοπτικά πράγματα εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά διαπρέπει στο θέατρο.

Η ευγενική της φυσιογνωμία σε κάνει να την συμπαθήσεις με την πρώτη ματιά. Οταν την ακούσεις να μιλά, καταλαβαίνεις ότι απέναντί σου έχεις έναν άνθρωπο με μεγάλες ευαισθησίες. Η ίδια τις αποτυπώνει στη σκηνή εδώ και πολλά χρόνια κυρίως μέσω της θεατρικής συγγραφής.

Το 1997, η Χρύσα Σπηλιώτη έκανε την παρθενική της τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά του Mega, «Καρέ της ντάμας». Εχουν περάσει 20 χρόνια από τότε και στη ζωή της μεσολάβησαν πολλά. Την άλλαξαν και σίγουρα την έκαναν καλύτερη, όπως εξομολογείται η ίδια στο bovary.

«Το πιο μεγάλο εμπόδιο είτε στη δουλειά μου είτε στην ίδια τη ζωή ήταν πάντα ο εαυτός μου. Δυστυχώς το συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια. Αλλά δεν πειράζει ποτέ δεν είναι αργά. Κάποτε νόμιζα πως μου έφταιγαν οι άλλοι. Αλλά όλα χρειάζεται να μας συμβούν μέχρι να συνειδητοποιήσουμε κάποια πράγματα και να αρχίσουμε να απελευθερωνόμαστε από τους δυνάστες που συνήθως κατοικοεδρεύουν μέσα μας. Όταν το συνειδητοποίησα τα πράγματα άρχισαν να καλυτερεύουν για μένα. Μετά από μια μεγάλη κρίση στη ζωή μου πριν τέσσερα χρόνια, έκανα μια στροφή 180 μοιρών και άρχισα να επιστρέφω σιγά σιγά σε ότι θεωρούσα πάντοτε ουσιαστικό».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη της Χρύσας Σπηλιώτη στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΥΣΑ ΣΠΗΛΙΩΤΗ ΣΠΗΛΙΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ