Euroleague: Κόντρα στη Φενέρ για το... comeback ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Euroleague: Κόντρα στη Φενέρ για το... comeback ο Παναθηναϊκός

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με στόχο να επανέλθει στις νίκες, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε τη Φενερμπαχτσέ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague.

Απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, η οποία μάλιστα ήταν αυτή που τον απέκλεισε στον δρόμο για το Φάιναλ Φορ, οι «πράσινοι» ψάχνουν... γιατρικό μετά τη νέα βαριά ήττα που υπέστησαν την Τετάρτη από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα.

Φυσικά, το ματς είναι σημαντικό και για βαθμολογικούς λόγους, καθώς το «τριφύλλι» μετράει μέχρι τώρα 1 νίκη και 2 ήττες, κάτι που σημαίνει ότι μια τρίτη ήττα απόψε (21:30, Novasports) θα φέρει την ομάδα από νωρίς να... κυνηγάει.

Ο Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αλλά καλείται να βρει λύσεις στις αδυναμίες που παρουσιάζει η ομάδα του σε άμυνα και επίθεση. Από την πλευρά της, η Φενερμπαχτσέ έχει δύο σερί νίκες μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Μάλαγα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ, ο Γερμανός Ρόμπερτ Λοτερμόζερ και ο Ισπανός Μπέντζαμιν Χιμένεθ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟ Φενέρμπαχτσέ Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ