Βραζιλία: Εβγαλαν τερματοφύλακα από το ΙΧ του υπό την απειλή όπλου και το έκλεψαν [βίντεο] - iefimerida.gr

Βραζιλία: Εβγαλαν τερματοφύλακα από το ΙΧ του υπό την απειλή όπλου και το έκλεψαν [βίντεο]

Ενοπλοι έκλεψαν το ΙΧ Βραζιλιάνου τερματοφύλακα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό την απειλή όπλου βρέθηκε ξαφνικά ένας Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, την ώρα που πήγαινε στην προπόνηση της Μποταφόγκο.

Ο Τζέφερσον ντε Ολιβέιρα Γκαλβάο σταμάτησε κάποια στιγμή σε μία διασταύρωση στο Ρίο ντε Τζανέιρο και ξαφνικά από το αυτοκίνητο που μπήκε μπροστά του βγήκαν ένοπλοι και τον διέταξαν να εγκαταλείψει το ΙΧ του. Στη συνέχεια τον ανάγκασαν να γονατίσει στην άκρη του δρόμου, πήραν το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με την Globo, ο τερματοφύλακας δεν τραυματίστηκε, ενώ η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητό του την επόμενη ημέρα.

Ο 34χρονος Τζέφερσον έχει κληθεί 22 φορές στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας, ενώ για τέσσερα χρόνια έπαιζε στην Τουρκία στο παρελθόν. Μάλιστα, πριν από αρκετά χρόνια η ΑΕΚ είχε φτάσει κοντά στην απόκτησή του.

Câmeras registram momento em que goleiro Jefferson tem carro roubado por criminosos. https://t.co/aXGksqmzyA pic.twitter.com/uDyDunTjQr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βραζιλία τερματοφύλακας Τζέφερσον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ