Ο λόγος του σεφ Aντονι Μπουρντέν στη μαγειρική είναι συμβόλαιο.
Οταν δίνει συμβουλές, δεν αστειεύεται. Εχει γυρίσει όλο τον κόσμο και στις αποσκευές του έχει γεύσεις και μαγειρικά μυστικά από κάθε γωνιά του πλανήτη. Και επειδή έχει δει πολλά και έχει δοκιμάσει άλλα τόσα, τον εμπιστευόμαστε.
Mε 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της γαστρονομίας, ο Aντονι Μπουρντέν έχει μάθει από πρώτο χέρι ότι η λεπτομέρεια είναι εκείνη που θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα.
Ένα μυστικό του αποκάλυψε στο νέο του ντοκιμαντέρ «Wasted! The Story of Food Waste» και αφορά το μαχαίρι που θεωρεί ως το "απόλυτο εργαλείο" στην κουζίνα για αρχάριους και επαγγελματίες.
Διάβασε ποιο είναι το μοναδικό μαχαίρι που πρέπει να έχεις στην κουζίνα σου σύμφωνα με τον Aντονι Μπουρντέν στο bovary.gr