Στρίπερς σε δημοτικό σχολείο για τη συγκέντρωση χρημάτων! - iefimerida.gr

Στρίπερς σε δημοτικό σχολείο για τη συγκέντρωση χρημάτων!

Dream Men
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών για τους μαθητές, ο σύλλογος γονέων ενός δημοτικού στο Έσεξ της Αγγλίας αποφάσισε να καλέσει σε εκδήλωση του σχολείου τα μέλη της ομάδας Dream Men.

Οι Dream Men είναι μπρατσαράδες, που κάνουν στριπτίζ αλειμμένοι με λάδια και ξεσηκώνουν τις Αγγλίδες όλων των ηλικιών. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου γονέων λοιπόν σκέφτηκαν ότι το ίδιο θα γίνει και με τις μητέρες των μικρών μαθητών και οργάνωσαν μια εκδήλωση αποκλειστικά για γυναίκες.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζαν. Περίπου 100 μαμάδες παρακολούθησαν το σόου, η οργάνωση του οποίου κόστισε στο σύλλογο 800 λίρες, αλλά στις περισσότερες η ιδέα δεν άρεσε καθόλου, παρόλο που συγκεντρώθηκαν συνολικά 1500 λίρες για τους υπολογιστές των μαθητών.

Δύο μητέρες είπαν ότι θα πάρουν τα παιδιά τους από το συγκεκριμένο σχολείο «που διαφθείρει», ενώ πολλές χαρακτήρισαν την ιδέα εξευτελιστική για το εκπαιδευτικό ίδρυμα και τους διοργανωτές άρρωστα μυαλά.

Εκπρόσωπος του συλλόγου πάντως επισήμανε ότι η εκδήλωση οργανώθηκε με γνώμονα το χιούμορ, δεν έγινε στο σχολείο, αλλά σε παμπ, και απαγορευόταν η παρουσία ανηλίκων.

Η ειρωνεία είναι ότι η γυναίκα που εμπνεύστηκε και οργάνωσε την εκδήλωση, δεν πήγε καν γιατί της το απαγόρευσε το σύζυγος της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ