Θέλει Σουάρες η Παρί Σεν Ζερμέν - iefimerida.gr

Θέλει Σουάρες η Παρί Σεν Ζερμέν

Παρί Σεν Ζερμέν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να έχει μπει ο Λουίς Σουάρες, σύμφωνα με το γαλλικό Τύπο. Η Παρί, μετά την αποτυχία να εντάξει στο δυναμικό της τους Κάρλος Τέβες και Αλεσάντρε Πάτο, στράφηκε στην περίπτωση του Ουρουγουανού επιθετικού.

Οι Γάλλοι επιθυμούν διακαώς να αποκτήσουν έναν επιθετικό παγκόσμιας κλάσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο 25χρονος άσος στην Λίβερπουλ, μετά την άρνησή του να δώσει το χέρι του στον Πατρίς Εβρά στην αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνουν αβέβαιο το μέλλον του στους «κόκκινους». Οι πρωτοπόροι του γαλλικού πρωταθλήματος φέρονται να έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον εκπρόσωπο του Σουάρες και ευελπιστούν πως θα τον πείσουν να γίνει συμπαίκτης με τον συμπατριώτη του και στενό φίλο του, Ντιέγκο Λουγκάνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ