Ιδεολογική πλατφόρμα Λοβέρδου για την ανασύνθεση της κεντροαριστεράς - iefimerida.gr

Ιδεολογική πλατφόρμα Λοβέρδου για την ανασύνθεση της κεντροαριστεράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ίδρυση Ομίλου προβληματισμού θα ανακοινώσει σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος παρουσιάζοντας ταυτοχρόνως την ιδεολογική του πλατφόρμα για την ανασύνθεση της κεντροαριστεράς στη χώρα.

Ο κ. Λοβέρδος αναμένεται παρουσία του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και υποψήφιου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου -ο οποίος συμφωνεί πλήρως με τις απόψεις του- να μιλήσει όχι μόνον για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ αλλά κυρίως για την επόμενη ημέρα στην Ελλάδα, την εποχή του Μνημονίου και της Τρόικα.

Μεταξύ άλλων, το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να αναφερθεί στην ανάγκη ευρύτερων συνεργασιών που θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να προχωρήσει στις ριζικές μεταρρυθμίσεις τις οποίες έχει ανάγκη σε όλους τους τομείς: Στην πολιτική, την οικονομία και την κοινωνία.

Φυσικά θα γίνει και αναφορά στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ όπου θα τονιστεί η ανάγκη για γρήγορες και καθαρές λύσεις.

Τέλος, θα μιλήσει για την πορεία της κυβέρνηση Παπαδήμου, τις εκλογές και την επόμενη ημέρα στη διακυβέρνηση της χώρας.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 12.30 στην αίθουσα του ΕΒΕΑ, λίγες ώρες πριν από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ