O Λευκός οίκος καλωσορίζει τον Νικολά Σαρκοζί στο... twitter! - iefimerida.gr

O Λευκός οίκος καλωσορίζει τον Νικολά Σαρκοζί στο... twitter!

O Λευκός οίκος καλωσορίζει το Νικολά Σαρκοζί στο... twitter!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λευκός Οίκος καλωσόρισε τον Νικολά Σαρκοζί στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης twitter, στην οποία ο Γάλλος πρόεδρος άνοιξε λογαριασμό χθες Τετάρτη, λίγες ώρες πριν ανακοινώσει επίσημα την εκ νέου υποψηφιότητά του για τη γαλλική προεδρία.

Με ένα tweet που έγραφε «Καλωσήρθες στο twitter @NicolasSarkozy» (Welcome to Twitter @NicolasSarkozy) και μια φωτογραφία του Αμερικανού προέδρου Μπάρακ Ομπάμα με το Νικολά Σαρκοζί στο Οβάλ Γραφείο, ο Λευκός Οίκος, μέσω του επίσημου λογαριασμού του (@WhiteHouse) στο γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, καλωσόρισε και επίσημα το Γάλλο πρόεδρο στο twitter.

O Νικολά Σαρκοζί, άνοιξε λογαριασμό στο twitter μόλις χθες το πρωί, λίγες ώρες δηλαδή νωρίτερα από την ανακοίνωση της εκ νέου υποψηφιότητάς του για τη Γαλλική Προεδρία.

Στο πρώτο του tweet ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της εκκίνησης του λογαριασμού του στο twitter και ευχαρίστησε προκαταβολικά όλους όσους θα τον ακολουθήσουν, κοινώς όλους όσους θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την προεκλογική του εκστρατεία μέσω... twitter!

Με το δεύτερο tweet του ανακοίνωσε ότι δέχθηκε την πρόσκληση του τηλεοπτικού καναλιού TF1και έδωσε ραντεβού στις οχτώ με όσους τον ακολουθούν, προκειμένου να παρακολουθήσουν ζωντανά... την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Πάντως, αρκετές ώρες μετά, με το τρίτο κατά σειρά tweet του ανακοίνωσε και μέσω twitter ότι θα είναι υποψήφιος για τη γαλλική προεδρία. Συγκεκριμένα έγραφε «Ναι, θα είμαι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές».

Αν και το λογαριασμό στον οποίο υπογράφει ως NS, τον άνοιξε μόλις χθες, ήδη τον ακολουθούν 66,432 άτομα.

Το λογαριασμό του στο twitter θα τον διαχειρίζονται οι σύμβουλοι της προεκλογικής του εκστρατείας και ήδη με τα tweet που ακολούθησαν καλεί όσους τον ακολουθούν να δουν τις αφίσες της προεκλογικής του καμπάνιας και τον προσωπικό του ιστότοπο.

Ο αντίστοιχος λογαριασμός του Μπάρακ Ομπάμα (@BarackObama) έχει 12.5 εκατομμύρια followers.

Καλή επιτυχία ευχήθηκε στο Νικολά Σαρκοζί και ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος όμως προτίμησε έναν πιο κοινό τρόπο για να το κάνει και όχι το twitter. Συγκεκριμένα ευχήθηκε «Καλή επιτυχία Νικολά», προφορικά, μετά το τέλος του αγώνα Μίλαν-Αρσεναλ στο Μιλάνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ