Γιούνκερ: «Την Δευτέρα σίγουρα θα παρθούν αποφάσεις» - iefimerida.gr

Γιούνκερ: «Την Δευτέρα σίγουρα θα παρθούν αποφάσεις»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 10μ.μ., η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup.Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του προέδρου του Eurogroup,Ζαν Κλoντ Γιούνκερ σημειώθηκε ουσιαστική πρόοδος στο ζήτημα της διαχείρισης του ελληνικού χρέους και εμφανίσθηκε σίγουρος πως το Eurogroup που θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, θα πάρει όλες τις απαραίτητες αποφάσεις.

Παράλληλα ο Γιούνκερ έκρινε πως οι Βρυξέλες έλαβαν τις απαραίτητες ισχυρές δεσμεύσεις από τους πολιτικούς αρχηγούς στην Ελλάδα.

Ακόμη, σημειώνει ότι η περαιτέρω τεχνική επεξεργασία που έγινε μεταξύ της Ελλάδας και της τρόικας οδήγησε στον εντοπισμό των απαιτούμενων πρόσθετων μέτρων ύψους 325 εκατ. ευρώ και στη διαμόρφωση ενός λεπτομερούς καταλόγου προαπαιτούμενων δράσεων μαζί με ένα χρονοδιάγραμμα για την εφαρμογή τους.

Ο υπουργός Οικονομικών και αντιπροέδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε δηλώσεις, ενώ κατευθύνεται προς το Μέγαρο Μαξίμου για να ενημερώσει τον πρωθυπουργό

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ