Η φωτογραφία της Βικτόρια Μπέκαμ με τον μικρότερο γιο της που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων - iefimerida.gr

Η φωτογραφία της Βικτόρια Μπέκαμ με τον μικρότερο γιο της που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Instagram/VictoriaBeckham
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο ποστ της Βικτόρια Μπέκαμ στο Instagram εξόργισε πολύ κόσμο.

Μαζί με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι γονείς τεσσάρων παιδιών: του 18χρονου Μπρούκλιν, του 15χρονου Ρομέο, του 12χρονου Κρουζ και της 6χρονης Χάρπερ. Μάλιστα, έχουν δηλώσει ανοιχτά πως κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε τα παιδιά τους να ζουν μια κανονική ζωή, όπως αυτή που έχουν τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας τους. Αυτό όμως δε φαίνεται από την τελευταία φωτογραφία της Βικτόρια στο Instagram.

Η Βικτόρια Μπέκαμ θεωρεί πολύτιμες τις στιγμές με το σύζυγο και τα παιδιά της και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει σε κάθε ποστ ή story στο Instagram. Έτσι, πολύ συχνά, μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινή, οικογενειακή τους ζωή.

Και ενώ τις περισσότερες φορές επιδοκιμάζεται γι' αυτή τη γλυκιά της συνήθεια που δείχνει την ανθρώπινη της πλευρά, η χτεσινή της φωτογραφία που δείχνει το 12χρονο γιο της σε μια στιγμή χαλάρωσης δεν φάνηκε να αρέσει τόσο πολύ στο κοινό της.

Δες τη φωτογραφία και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βικτόρια Μπέκαμ Κρουζ Μπέκαμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ