Ήθελαν να κάνουν σαδομαζοχιστικό σεξ και τους συνέλαβαν για απαγωγή - iefimerida.gr

Ήθελαν να κάνουν σαδομαζοχιστικό σεξ και τους συνέλαβαν για απαγωγή

Άγιος Βαλεντίνος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ, όταν ένα ζευγάρι συνελήφθη για απαγωγή, αλλά στην ουσία επρόκειτο για βιτσιόζικο παιχνίδι σεξ.
Οι αστυνομικοί κλήθηκαν να επέμβουν όταν περαστικοί είδαν τον 32χρονο Νίκολας Χάρμπαρ να οδηγεί το Subaru αυτοκίνητό του, ενώ στο πίσω κάθισμα βρίσκονταν δεμένη χειροπόδαρα και εντελώς γυμνή η 26χρονη Στέφανι Πέλτζνερ. Η αστυνομία καταδίωξε τον Νίκολας και τον συνέλαβαν για απαγωγή, αλλά στο τμήμα διαπιστώθηκε πως το... θύμα της απαγωγής ήταν στην πραγματικότητα η ερωτική σύντροφος του Νίκολας που με την θέλησή της είχε αφήσει τον.. δράστη να την απαγάγει προκειμένου να κάνουν βιτσιόζικο σεξ για να γιορτάσουν με τον δικό τους τρόπο τον Άγιο Βαλεντίνο.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα LA Times, οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα του Νίκολας και τον είδαν να αποβιβάζεται ο ίδιος και να κουβαλά την Στέφανι που ήταν ολόγυμνη, δεμένη με σχοινιά και αλυσίδες ενώ στο στόμα της είχε ένα μπαλάκι.
Πάντως το άτακτο ζευγάρι τελικά όντως συνελήφθη με την κατηγορία ότι προκάλεσε δημόσια αναστάτωση αλλά στην πορεία αφέθηκαν και οι δύο ελεύθεροι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ