Αϊβαλιώτης: Βορίδης και Γεωργιάδης είναι προβεβλημένοι και όχι επώνυμοι - iefimerida.gr

Αϊβαλιώτης: Βορίδης και Γεωργιάδης είναι προβεβλημένοι και όχι επώνυμοι

Αϊβαλιώτης: Βορίδης και Γεωργιάδης είναι περοβεβλημένοι και όχι επώνυμοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απορία του για το πως ενώ στην αρχή κάποιοι βουλευτές του ΛΑΟΣ, είχαν αποφασίσει να καταψηφίσουν το νέο Μνημόνιο, κατέληξαν στο να το υπερψηφίσουν, εξέφρασε με δηλώσεις του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Κωστής Αϊβαλιώτης.

Αναφερόμενος στα δύο στελέχη που διεγράφησαν από τον Γιώργο Καρατζαφέρη, Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη, είπε χαρακτηριστικά πως είναι προβεβλημένα στελέχη και όχι μεγάλα και επώνυμα, συμπληρώνοντας πως «εγώ ξέρω ότι την περασμένη Τρίτη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ συγκάλεσε Κοινοβουλευτική Ομάδα όπως συνηθίζει πάντα. Πάντα το κάνει αυτό 4,5 χρόνια που είμαι βουλευτής, θυμάμαι τον Γιώργο Καρατζαφέρη πάντα να δίνει στον καθένα από μας τον λόγο, να λέει την άποψή του ελεύθερα, και πρέπει να σας πω ότι την Τρίτη το βράδυ εισέπραξε 15, (16 είμαστε μαζί με τον πρόεδρο), 15 «ναι» στους χειρισμούς του, και 15 «όχι» στο εφιαλτικό μνημόνιο. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της εφιαλτικής ψηφοφορίας την περασμένη Τρίτη το βράδυ. Τώρα τι συνέβη από την Τρίτη το βράδυ και κάποιοι κάνανε το ΟΧΙ τους ΝΑΙ, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω εγώ το ξέρουν οι ίδιοι»

Μιλώντας για τις επερχόμενες εκλογές ο Κωστής Αϊβαλιώτης, εξέφρασε την πεποίθησή του, πως ο ΛΑΟΣ θα κερδίσει 30 έδρες. Ενώ ζήτησε μάλιστα για λόγους πολιτικής ευαισθησίας, ο Μάκης Βορίδης και ο Άδωνις Γεωργιάδης, να παραδώσουν και οι δυο τις έδρες τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ