Γυναίκα με ένα χέρι φτιάχνει την πιο ευρηματική στολή για το Halloween [εικόνες] - iefimerida.gr

Γυναίκα με ένα χέρι φτιάχνει την πιο ευρηματική στολή για το Halloween [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και το βραβείο του πιο έξυπνου και με χιούμορ τρομακτικού κουστουμιού πάει στη Lauren.

Είναι η δεύτερη φορά που αυτή η γυναίκα γίνεται viral, χάρη στην ευφυία και το χιούμορ που τη διακατέχουν. Δύο στοιχεία που, απ' ότι φαίνεται, πραγματικά πρέπει να έχει σε αφθονία.

Τη γνωρίσαμε ως την γυναίκα με το πιο έξυπνο βιογραφικό στην εφαρμογή διαδικτυακών γνωριμιών Τinder. Εκεί, στην περιγραφή του προφίλ της, έγραφε «Χέρια 1/2'- προσωπικότητα 20/10».

Η Lauren έχασε το χέρι της πριν από ένα χρόνο σε ένα τροχαίο. Για την ακρίβεια, καθώς οδηγούσε μηχανή, έχασε τον έλεγχο και εκσφενδονίστηκε από το όχημα, πέφτοντας πάνω σε μια πινακίδα με τέτοιο τρόπο που το ένα της χέρι ακρωτηριάστηκε.

Η 21χρονη όχι απλώς δεν άφησε τη συγκεκριμένη αναπηρία να επηρεάσει τη ζωή της, αλλά έμαθε να αυτοσαρκάζεται γι' αυτή και σε πολλές περιπτώσεις να την κάνει προτέρημα!

Δες τη φωτογραφία με το απίθανο κουστούμι της στo bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Halloween γυναίκα με ένα χέρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ