Μοσχάρι με μπρόκολο, σοτέ - iefimerida.gr

Μοσχάρι με μπρόκολο, σοτέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιάτο ασιατικού τύπου, σε μια εύκολη παραλλαγή. Απόλυτα υγιεινό και εξαιρετικά νόστιμο, τολμήστε το.

Η συνταγή είναι ιδανική για μοσχάρι ή και για κοτόπουλο.

Υλικά

  • 700 γραμμάρια μοσχάρι κόντρα φιλέτο
  • 1/2 κιλό μπρόκολο
  • 1/2 φλυτζάνι σάλτσα σόγιας
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • Λίγο τζίτζερ φρέσκο
  • Αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά σουσάμι
  • Φρέσκο κρεμμυδάκι (προαιρετικά)
Μοσχάρι με μπρόκολο, σοτέ | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Κόψτε το κρέας σε λωρίδες, λεπτές
  • Σε βαθύ τηγάνι, ή γουόκ, βάλτε το ελαιόλαδο και ροδίστε καλά το κρέας για 7-10 λεπτά
  • Αφήστε το στην άκρη -Προσθέστε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι
  • Πλύντε καλά και ρίξτε το μπρόκολο για 5-10 λεπτά (ανάλογα αν σας αρέσει al dente)
  • Ρίξτε στο τηγάνι το φρέσκο τζίτζερ σε φετούλες, την σάλτσα σόγιας, το σκόρδο ψιλοκομμένο, λίγο αλάτι και πιπέρι
  • Προσθέστε και το σουσάμι
  • Προσθέστε στο τηγάνι και το κρέας και αφήστε για ακόμη 3-5 λεπτά
  • Ετοιμο, σερβίρεται ζεστό!
Μοσχάρι με μπρόκολο, σοτέ | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή μοσχάρι μπρόκολο ασιατικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ