Ο Ομπάμα δίνει συμβουλές στους ερωτευμένους - iefimerida.gr

Ο Ομπάμα δίνει συμβουλές στους ερωτευμένους

Μπαράκ Ομπάμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ύστερα από πολλά χρόνια γάμου και τρία χρόνια στο Λευκό Οίκο ο Μπαράκ Ομπάμα μοιράστηκε χθες με τον ανδρικό πληθυσμό την...σοφία του με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με μια δημόσια ανακοίνωση προς όλους τους άνδρες εκεί έξω: Σήμερα είναι του Αγίου Βαλεντίνου. Μην ξεχνάτε. Μιλάω από εμπειρία. Είναι σημαντικό να τη θυμάστε την γιορτή», είπε ο Ομπάμα σε μια σύντομη εμφάνισή του από τον Λευκό Οίκο.

Μάλιστα, ο αμερικανός πρόεδρος πρόσφερε μια ακόμη συμβουλή σε μια ομάδα υποστηρικτών του που γελούσαν: «Και να ψήνετε. Αυτή είναι η συμβουλή μου».

Ο αμερικανός πρόεδρος είναι παντρεμένος με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ, εδώ και σχεδόν 20 χρόνια και έχουν δύο κόρες. Η 20η επέτειος του γάμου τους θα είναι τον Οκτώβριο, λίγο πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου κατά τις οποίες θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία.

Η Μισέλ Ομπάμα δήλωσε την περασμένη εβδομάδα στην τηλεοπτική εκπομπή Access Hollywood ότι είναι «δική του δουλειά να προγραμματίσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πρέπει να κρατήσουμε ζωντανό το ρομαντισμό, ακόμη και στο Λευκό Οίκο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ