Μανώλης: «Και με το διάβολο θα συμμαχήσω για να χτυπήσω το μνημόνιο» - iefimerida.gr

Μανώλης: «Και με το διάβολο θα συμμαχήσω για να χτυπήσω το μνημόνιο»

Μανώλης: «Και με το διάβολο θα συμμαχήσω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την οριστική του ρήξη με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαραά επαναβεβαίωσε ο Γιάννης Μανώλης. «Χώρισαν οι δρόμοι μου με τον κ. Σαμαρά. Αλλά παραμένω σταθερός στις αρχές και τις αξίες της παράταξης» δήλωσε, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο κ.Μανώλης.

Ο πρώην επικεφαλής Συνδικαλιστικού της ΝΔ μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM επεσήμανε «Ο κ. Σαμαράς έκανε στροφή 180 μοίρες και εγώ δεν μπορώ να την ακολουθήσω. Εγώ θεωρώ ότι ο κ. Σαμαράς έκανε αυτήν την στροφή, γιατί έτσι νομίζει ότι θα γίνει πρωθυπουργός. Αλλά νομίζω ότι θα πετύχει το αντίθετο».

Ανέφερε πως δεν είναι μόνο ο κ. Καμμένος που βρίσκεται εκτός κόμματος και μπορεί να εκφράσει το ρεύμα αυτό, ενώ τόνισε με νόημα «Εγώ δεν πάω σπίτι μου ποτέ. Έχω πει πολλές φορές ότι και με το διάβολο μπορεί να συμμαχήσω, για να χτυπήσω το μνημόνιο» κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ