Καρατζαφέρης: Ο Μάκης και ο Άδωνις έπαθαν υπουργικό vertigo - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: Ο Μάκης και ο Άδωνις έπαθαν υπουργικό vertigo

Καρατζαφέρης: Ο Μάκης και ο Άδωνις έπαθαν υπουργικό vertigo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε απώλεια προσανατολισμού, αντίστοιχη των πιλότων μαχητικών αεροσκαφών, απέδωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης την απόφαση των Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη να διαφοροποιηθούν και παράλληλα επανέλαβε την πρότασή του για ένα ενδιάμεσο δάνειο καθώς το μνημόνιο δεν τραβάει.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ant1» για την απόφαση των δύο πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ να διαφοροποιηθούν, με αποτέλεσμα να διαγραφούν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ, είπε χαρακτηριστικά πώς «τα προβλήματα άρχισαν όταν υπουργοποιήθηκαν οι κύριοι Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης» και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι επηρεάζονται, κάποιοι μιλάνε για vertigo, ότι ίσως η γρήγορη ανέλιξη επέβαλε κάποια άλλη πολιτική ή να αλλάξουν τον προσανατολισμό τους...».

Αναφερόμενος στο νέο μνημόνιο που ψηφίστηκε την Κυριακή, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι «δεν υπήρχε καμία προοπτική» και πώς το ακολουθούμενο οικονομικό πρόγραμμα «δεν τραβάει», ενώ κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να μην υπογράψει την επιστολή.

«Δεν σώζεται η Ελλάδα παρά μόνο αν μας δώσουν μια περίοδο πενταετούς χάριτος να μην πληρώνουμε τόκους και μετά να συνεχίσουμε την αποπληρωμή καταβάλλοντας επιτόκια ύψους 1%, όμοια με αυτά που η ΕΚΤ δανείζει τις τράπεζες», είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και υποστήριξε ότι για το ομόλογο του Μαρτίου «μπορούμε να πάρουμε ένα ενδιάμεσο δάνειο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ