Προκριματικά Μουντιάλ 2018: Τα... μιλήσανε, τα συμφωνήσανε Περού και Κολομβία [βίντεο] - iefimerida.gr

Προκριματικά Μουντιάλ 2018: Τα... μιλήσανε, τα συμφωνήσανε Περού και Κολομβία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύς λόγος έγινε για το ματς Περού-Κολομβία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, και την... κουβεντούλα που είχε ο Φαλκάο με τους αντιπάλους του.

Και οι δύο ομάδες «βολεύονταν» με το μεταξύ τους 1-1 (η μεν Κολομβία περνούσε απευθείας, το δε Περού πήγαινε σε μπαράζ με την αδύναμη Νέα Ζηλανδία), γι' αυτό ο Φαλκάο και οι υπόλοιποι Κολομβιανοί άρχισαν να προσεγγίζουν τους Περουβιανούς λίγο πριν τη λήξη του ματς, ώστε να τους ενημερώσουν για τα σκορ στα υπόλοιπα ματς της ζώνης της Νοτίου Αμερικής.

Ο Ρενάτο Τάπια, παίκτης του Περού, μίλησε για το περιστατικό στην τηλεόραση της πατρίδας του: «Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και τον στόχο μας και στα τελευταία πέντε λεπτά άρχισαν να μας προσεγγίζουν και να μας μιλούν οι Κολομβιανοί. Ήξεραν την κατάσταση στα υπόλοιπα μας και τι ακριβώς γινόταν με τη Χιλή, μας είπαν ότι περνούσαμε και οι δύο στο Μουντιάλ με το 1-1. Νομίζω πως και οι δύο ομάδες διαχειριστήκαμε το υπόλοιπο του ματς όπως έπρεπε. Μίλησα με τον Φαλκάο, μου είπε ότι θα ήμασταν μαζί στο Μουντιάλ και ήμασταν χαρούμενοι όλοι για την κατάληξη αυτή».

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο:

La imagen de las Eliminatorias es de @PasoaPaso: Falcao convenciendo uno x uno a los peruanos de arreglar el empate en el final del partido. pic.twitter.com/RBNuumoJFd

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουντιάλ Κολομβία Περού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ