Παπαδήμος: Πρέπει να κινηθούμε πολύ γρήγορα για PSI και δανειακή σύμβαση - iefimerida.gr

Παπαδήμος: Πρέπει να κινηθούμε πολύ γρήγορα για PSI και δανειακή σύμβαση

Παπαδήμος:Πρέπει να κινηθούμα πολύ γρήγορα για PSI και δανειακή σύμβαση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκτές όλες τις παραιτήσεις των υπουργών-πλην του Μάκη Βορίδη-έκανε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος,όπως ανέφερε ο ίδιος κατά την διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.

Ο πρωθυπουργός παράλληλα έκανε εκτενή αναφορά στα επεισόδια που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας χαρακτηρίζοντας τα απαράδεκτα και θλιβερά.

Αύριο όπως έγινε γνωστό θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των συναρμόδιων υπουργών για τις συνέπειες των επεισοδίων και το πως πρέπει να αντιμετωπιστουν στο μέλλον παρόμοια φιανόμενα.

Ο κ Παπαδήμος είπε επίσης ότι τις επόμενες ημέρες πρέπει να γίνουν πολλά και ριζικά βήματα σχετικά με το PSI και την δανειακή σύμβαση.

Όσο για το πως θα υλοποιηθούν οι προαπαιτούμενες ενέργειες σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Βενιζέλος με τον κ.Κουτρουμάνη αποφάσισαν για την κατανομή των 300 εκατομμυρίων .Τα 100 θα είναι από τα λεγόμενα «ευγενή» ταμεία» και τα 200 από τα επικουρικά.

«Χωρίς αυτές τις ενέργειες δεν θα μπορούν να υλοποιηθούν τα επόμενα βήματα και δεν θα υπάρχει έγκριση από το ΔΝΤ και την Ευρωζώνη.Πρέπει να κινηθούμε πολύ γρήγορα» ειπώθηκε χαρακτηριστικά από τον κ.Παπαδήμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ