Στο Καραϊσκάκη ο Γερμανός πρέσβης στην Ελλάδα -Η πρόβλεψή του για το σκορ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Στο Καραϊσκάκη ο Γερμανός πρέσβης στην Ελλάδα -Η πρόβλεψή του για το σκορ [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια πολύ καλή εμφάνιση και επιβλητική νίκη με 4-0 επί του Γιβραλτάρ, η Ελλάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα μπαράζ πρόκρισης του Μουντιάλ της Ρωσίας που πρόκειται να διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι.

Οι Έλληνες διεθνείς κατάφεραν μπροστά σε πάνω από 10.000 θεατές να εξασφαλίσουν τους 3 σημαντικούς βαθμούς για την πορεία. Μεταξύ εκείνων που έσπευσαν να δουν από κοντά την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας ήταν και ο Γερμανός πρέσβης στην Ελλάδα κ. Γενς Πλαίτνερ, ο οποίος σημειωτέον αποδεικνύεται ως ένας αυθεντικός φίλος και λάτρης της χώρας μας.

Ο ίδιος, στην αναμονή για την έναρξη του ματς θέλησε να κάνει μια εκτίμηση για το σκορ που θα είχε ο αγώνας στην έκβασή του, που... όπως είδαμε έπεσε πάρα πολύ κοντά αφού το ματς έληξε με 4-0 για την ομάδα μας και εκείνος προέβλεψε το σκορ να είναι 4-1! Στο βίντεο που ο ίδιος δημιούργησε μιλά σε άπταιστα ελληνικά.

Δείτε τον Γερμανό πρέσβη στην Ελλάδα να κάνει την εκτίμησή του πριν τον αγώνα:

«Ο Πρέσβης κ. Γενς Πλαίτνερ προβλέπει από το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ότι η Ελλάδα θα κερδίσει σήμερα το Γιβραλτάρ με 4:1. Εσείς τι προβλέπετε;», σημεινεται στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

Στο Καραϊσκάκη ο Γερμανός πρέσβης στην Ελλάδα -Η πρόβλεψή του για το σκορ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

...και η φωτογραφία μετά το τέλος του ματς και την επιτυχία της Εθνικής!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Γερμανία πρέσβης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ