Η «χοντράδα» της αστυνομίας της Νέας Ζηλανδίας για τα τροχαία -Τους έκραξαν όλοι [εικόνα] - iefimerida.gr

Η «χοντράδα» της αστυνομίας της Νέας Ζηλανδίας για τα τροχαία -Τους έκραξαν όλοι [εικόνα]

Μετά τα αρνητικά σχόλια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αίσθηση του χιούμορ της αστυνομίας της Νέας Ζηλανδίας αμφισβήτησαν πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τον τρόπο που σχολίασε το φόρο αίματος που πλήρωσε η χώρα στην άσφαλτο το Σαββατοκύριακο.

Το πρωί της Δευτέρας η αστυνομία της χώρας στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ανέβασε ένα gif το γνωστού αμερικανικού κωμικού Στιβ Κάρελ να μειδιά και επάνω να γράφει «Το χειρότερο».

Πάνω από τη φωτογραφία η αστυνομία έγραψε: «Όταν πρέπει να πούμε σε κάποιον ότι ο συγγενείς του πέθανε σε αυτοκινητιστικό».

OK, it's only Monday, but this tweet by NZ Police already takes the booby prize for social media fail of the week. Tone-deaf. pic.twitter.com/w4xG3NAyPL

Οι χρήστες του συγκεκριμένου μέσου έσπευσαν να χαρακτηρίσουν την ανάρτηση αναίσθητη και άκυρη. Αρχικά, η αστυνομία προσπάθησε να δικαιολογηθεί, ωστόσο γρήγορα διέγραψε το επίμαχο post, ζητώντας συγγνώμη και ομολογώντας ότι το αρχικό tweet ταν «λανθασμένο και αναίσθητο».

Όπως επισημαίνει η Guardian, η «χοντράδα» της αυστραλιανής αστυνομίας ήρθε μετά από ένα πολύ άσχημο Σαββατοκύριακο στους δρόμους της Νέας Ζηλανδίας κατά το οποίο εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ