Ακόμη μια αεροπορική ανακοίνωσε ότι σταματάει τις πτήσεις προς τη Βενεζουέλα - iefimerida.gr

Ακόμη μια αεροπορική ανακοίνωσε ότι σταματάει τις πτήσεις προς τη Βενεζουέλα

H εταιρεία δήλωσε ότι θα επιστρέψει τα χρήματα σε όσους είχαν αγοράσει εισιτήρια στις επόμενες πτήσεις προς και από το Καράκας (AP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μία μετά την άλλη οι αεροπορικές εταιρείες ανακοινώνουν την απόφασή τους να αναστείλουν τις πτήσεις τους προς την πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, το Καράκας.

Την απόφασή της να μην εξυπηρετεί πλέον την Βενεζουέλα ανακοίνωσε η Argentine Airlines, προσθέτοντας έτσι το όνομά της στη λίστα με τις χώρες που σταμάτησαν να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο του Καράκας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η απόφαση πάρθηκε για λόγος ασφαλείας, λόγω της αυξανόμενης εγκληματικότητας και την πολιτικής αβεβαιότητας που υπάρχει στην Βενεζουέλα.

Την αφήνουν μόνη της

Η Argentine Airlines έρχεται έτσι να προστεθεί σε μια σειρά από αερομεταφορείς που έχουν σταματήσει να πραγματοποιούν πτήσεις προς και από τη Βενεζουέλα συντελώντας έτσι στην όλο και μεγαλύτερη απομόνωσης της χώρας.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια η επιβατική κίνηση έχει μειωθεί κατά 75%, αναφέρει το BBC.

Οι περισσότεροι αερομεταφορείς κατά ητν αποχώρησή τους έκαναν λόγο για διαφωνίες με την κυβέρνηση του Νικολά Μαδούρο, για απλήρωτα συμβόλαια και για ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια του πληρώματος.

Ανάμεσα στις εταιρείες πουν ανακοίνωσαν φέτος ότι δεν ταξιδεύουν πλέον στην Βενεζουέλα είναι οι αμερικανικές United και Delta, η κολομβιανή Avianca ΚΑΙ η γερμανική Lufthansa.

Μεταξύ 2014 και 2015 είχαν αναστείλει τις πτήσεις τους οι AirCanada, Aeromexico, Alitalia, Lan, Tam και Gol.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ