Η ερώτηση που έκανε την Πενέλοπε Κρουζ να φτάσει στα όρια της - iefimerida.gr

Η ερώτηση που έκανε την Πενέλοπε Κρουζ να φτάσει στα όρια της

splashnews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 42χρονη Πενέλοπε Κρουζ βαρέθηκε τις κλισέ ερωτήσεις.

Η φήμη, εκτός από περιέργεια σχετικά με την προσωπική ζωή του , γεννά και απαιτήσεις. Είναι γνωστό ότι οι διάσημες σπάνια αντιμετωπίζονται σαν κανονικοί άνθρωποι. Περισσότερο θεωρούνται σαν τοτέμ τελειότητας που πρέπει πάντα να έχουν τις ιδανικές αναλογίες και να συμφωνούν με τα εκάστοτε πρότυπα ομορφιάς.

Έτσι, κατά καιρούς, δέχονται ερωτήσεις που μπορεί να ξεπερνούν τα όρια της ευγένειας. Οι δημοσιογράφοι ζητούν να μάθουν πληροφορίες από την προσωπική τους ζωή μέχρι το βάρος και την ηλικία τους.

Η Πενέλοπε Κρουζ έφτασε στα όρια της με όλο αυτό.Πρόσφατα, έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Interview μαζί με την Γκούινεθ Πάλτροου. Θα μιλούσαν για τη ζωή τους, την καριέρα τους στο Χόλιγουντ, τη μητρότητα. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που η συζήτηση, αναπόφευκτα, ήρθε στο θέμα της ηλικίας. Kαι τότε η Κρουζ έδειξε τα δόντια της.

Διάβασε το λόγο που εξοργίστηκε η Πενέλοπε Κρούζ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ