Η Lady Gaga στο πλευρό κοριτσιού που δέχεται bullying: Είναι φίλη μου, να είστε ευγενικοί με τα άλλα παιδιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Lady Gaga στο πλευρό κοριτσιού που δέχεται bullying: Είναι φίλη μου, να είστε ευγενικοί με τα άλλα παιδιά [βίντεο]

Μήνυμα προς τους νέους έστειλε η Lady Gaga
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι αναγκασμένο να τρώει μόνο του ή να είναι διαρκώς παρίας». Με αυτό το μήνυμα, η Lady Gaga στάθηκε στο πλευρό όλων των παιδιών που δέχονται bullying.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι η κόρη μίας φίλης της βιώνει μία τέτοια δύσκολη κατάσταση στο σχολείο της. Η σταρ της ποπ, με ένα βίντεο στο Instagram, κάλεσε τα παιδιά να είναι πιο ευγενικά το ένα με το άλλο.

«Η Βένις είναι φίλη μου και συνεργάζομαι με τη μητέρα της, Τζούλι. Λυπάμαι πραγματικά πολύ που μαθαίνω ότι η Βένις δέχεται bullying στο σχολείο», λέει στο βίντεο η τραγουδίστρια.

«Μερικές φορές είναι δύσκολο να ορθώσεις ανάστημα στα δημοφιλή παιδιά. Να είστε πιο ευγενικοί. Να είστε πιο θαρραλέοι. Πηγαίνετε και καθίστε με την Βένις στο γεύμα. Να είστε επαναστάτες», καταλήγει η Lady Gaga.

A message from me to #elmarinoelementary to #BeKind to my friend @joomees daughter Venice. #WeAreVenice no child should have to sit alone at lunch or constantly be outcast. Let’s empower each other to be kinder and braver. @btwfoundation

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη xoxo, Gaga (@ladygaga) στις Οκτ 6, 2017, 2:04μμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ lady gaga bullying
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ