Σύναντηση του Α. Τζιτζικώστα με τον Αμερικανό πρέσβη - iefimerida.gr

Σύναντηση του Α. Τζιτζικώστα με τον Αμερικανό πρέσβη

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αναπτυξιακές δυνατότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας, ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ και ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, παρουσία της Γενικής Προξένου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Ρεμπέκα Φόνγκ.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην προετοιμασία της επόμενης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το 2018, όταν οι ΗΠΑ θα είναι η τιμώμενη χώρα, πρωτοβουλία που ανέλαβε και υποστηρίζει ο Αμερικανός πρέσβης. Συζητήθηκε, μάλιστα, η συνδρομή που μπορεί να παρέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε αυτή η πρωτοβουλία αυτή να έχει το μεγαλύτερο δυνατό αντίκτυπο στον τομέα των επενδύσεων.

Οι κ.κ. Πάιατ και Τζιτζικώστας εξέτασαν την προοπτική συνδιοργάνωσης κοινών εκδηλώσεων Πρεσβείας και Περιφέρειας, στη Θεσσαλονίκη, τόσο το διάστημα πριν από την 83η ΔΕΘ, όσο και κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, ενώ συζήτησαν και τις λεπτομέρειες της επίσκεψης του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στις ΗΠΑ την ερχόμενη άνοιξη.

Στη σημερινή συνάντηση με τον Πρέσβη των ΗΠΑ Geoffrey R. Pyatt επιβεβαιώσαμε την σταθερή και ισχυρή μας συνεργασία https://t.co/WdbuyaAymW pic.twitter.com/QirY7WXvCO

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ