Σαμαράς: Τις κουκούλες τους θα τους τις κατεβάσω [βίντεο] - iefimerida.gr

Σαμαράς: Τις κουκούλες τους θα τους τις κατεβάσω [βίντεο]

Σαμαράς: Τις κουκούλες τους θα τους τις κατεβάσω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή δήλωση με αφορμή τα επεισόδια και τις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσαν οι κουκουλοφόροι σε ιστορικά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ,Αντώνης Σαμαράς.

«Την πόλη την διέλυσαν. Την αγορά την διέλυσαν. Επέλεξαν παραδοσιακά κτίρια επίτηδες και τα έκαψαν. Να γνωρίζουν αυτά τα καθάρματα ότι, όταν έρθει η ώρα, τις κουκούλες τους θα τις κατεβάσω. Γιατί πρέπει να βγουν οι κουκούλες, για να δούμε όχι μόνο αυτοί ποιοι είναι, αλλά και ποιοι κρύβονται από πίσω τους, οι οποίοι δε θέλουν να μπορεί, να έχει το δικαίωμα ο Ελληνικός λαός να εκφράζεται ελεύθερα».

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε συνάντηση με περίπου 60 προέδρους Νομαρχιακών Διοικητικών Επιτροπών της ΝΔ (ΝΟΔΕ) στην οποία και σχολίασε τόσο το αποτέλεσμα της χθεσινής χρεοκοπίας, όσο και τις εξελίξεις στο κόμμα μετά τις διαγραφές.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, αναλύοντας τους λόγους που τον οδήγησαν στη χθεσινή του στάση στην Βουλή, τόνιζε πως το δίλλημα ήταν, «αμφίβολη σωτηρία ή ακραία χρεοκοπία».

Όσον αφορά τις διαγραφές ο κ. Σαμαράς ήταν σαφής λέγοντας πως από τη στιγμή που είχε θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας και είχε επισημάνει το διακύβευμα που υπήρχε για τη χώρα, δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει πίσω. «Αν έκανα πίσω τι πρωθυπουργός θα γινόμουν;», διερωτήθηκε ο κ. Σαμαράς ο οποίος άκουσε για πολλές ώρες τις απόψεις των στελεχών για το πως θα πρέπει να κινηθεί η παράταξη το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ