Bild: Μην μας λέτε Ναζί, δικές σας κυβερνήσεις φταίνε για την κρίση χρέους - iefimerida.gr

Bild: Μην μας λέτε Ναζί, δικές σας κυβερνήσεις φταίνε για την κρίση χρέους

Bild: Μην μας λέτε Ναζί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καυστικά σχόλια για την κρίση χρέους, αλλά και για τις αντιδράσεις των Ελλήνων πολιτών στις διαδηλώσεις, κάνει η γερμανική εφημερίδα «Bild», η οποία σε δημοσίευμά της, τονίζει πως καμμία ευρωπαϊκή χώρα που αντιμετωπίζει προβλήματα δεν πρέπει να κατηγορεί την Γερμανία.

Όπως γράφει ο συντάκης Ούγκο Μίλερ, στο θέμα με τίτλο «Τέλος στην υποδαύλιση», σημερινή κρίση χρέους ορισμένων χωρών δεν οφείλεται στην Γερμανία, και αυτό γιατί δεν κυβερνούσε το Βερολίνο τις χώρες αυτές. Όπως χαρακτηριστικά λέει, «Να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: Ελλάδα, Πορτογαλία και Ισπανία δεν κυβερνιόντουσαν από το Βερολίνο. Κανένας καγκελάριος δεν πίεσε τις χώρες αυτές να ζούνε με δανεικά, αντί να επενδύουν στην οικονομία τους», λέει ο Γερμανός δημοσιογράφος.

Παρόλα αυτά, η Γερμανία διαθέτει τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλη χώρα στο μηχανισμό στήριξης. Δεν περιμένουμε να μας ευχαριστήσουν. Θα ήμασταν απλά ικανοποιημένοι αν δεν μας αποκαλούσαν Ναζί» καταλήγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ