H Τζούλια Ρόμπερτς κάνει την αυτοκριτική της: «Ημουν ένα κακομαθημένο, εγωιστικό παλιόπαιδο» - iefimerida.gr

H Τζούλια Ρόμπερτς κάνει την αυτοκριτική της: «Ημουν ένα κακομαθημένο, εγωιστικό παλιόπαιδο»

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς ποζάρει στο εξώφυλλο της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού «Harper's Βazaar» για το τεύχος Νοεμβρίου και κάνει την αυτοκριτική της.

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ δεν δίστασε να είναι αυστηρή με τον εαυτό της και να αποκαλύψει στην τελευταία της συνέντευξη τις άσχημες πλευρές του χαρακτήρα της.

Μιλώντας στο περιοδικό, η Τζούλια Ρόμπερτς που ετοιμάζεται να κλείσει τα 50 έτη, δήλωσε ότι η γνωριμία με τον σύζυγό της τής άλλαξε τη ζωή, ότι άρχισε να γίνεται πιο επιλεκτική με τους ρόλους που δεχόταν να ενσαρκώσει και ότι η μητρότητα για εκείνη είναι πιο σημαντική από το να κάνει ταινίες.

Η Pretty Woman μάλιστα παραδέχθηκε ότι αυτό που χαρακτήριζε τη συμπεριφορά της ήταν οι πολύ κακοί τρόποι της και η εγωκεντρική της συμπεριφορά στα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

Διαβάστε τι είπε η Τζούλια Ρόμπερτς για τον χαρακτήρα της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ