«Τα νέα μέτρα θα φέρουν κοινωνική έκρηξη και θα οδηγήσουν πολλούς στην αυτοκτονία» - iefimerida.gr

«Τα νέα μέτρα θα φέρουν κοινωνική έκρηξη και θα οδηγήσουν πολλούς στην αυτοκτονία»

«Τα νέα μέτρα θα φέρουν κοινωνική έκρηξη και θα οδηγήσουν πολλούς στην αυτοκτονί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κοινωνικές εκρήξεις και αύξηση του αριθμού των αυτοκτονιών θα προκαλέσουν τα επιπλέον μέτρα λιτότητας, σύμφωνα με το μήνυμα που έστειλαν από κοινού η Ευρωπαϊκή Ένωση για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς και η Γαλλική και η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Το μήνυμα που θέλησε να στείλει η Τρόικα στην Ελλάδα ήταν γρήγορες μεταρρυθμίσεις, ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση πόρων και περισσότερη αυστηρότητα στην τήρηση των κανόνων δημοσιονομικής πειθαρχίας, πράγμα που όπως τονίζουν οι οργανώσεις αυτές, το μόνο που μπορεί να καταφέρει είναι η επιδείνωση την οικονομικής και κοινωνικής οπισθοδρόμησης και η περαιτέρω υποβάθμιση του επιπέδου ζωής των Ελλήνων.

Κάτω απ' αυτές τις συνθήκες, αναρωτιούνται οι οργανώσεις, ποιο θα είναι το μέλλον ενός λαού και ενός έθνους, που καταδικάστηκε στην υπανάπτυξη;

Κατά την άποψη των οργανώσεων, η λύση της συστημικής κρίσης που πλήττει την Ευρώπη και ιδιαίτερα τις χώρες- μέλη της ευρωζώνης, δεν μπορεί να προέλθει από πολιτικές λιτότητας, που αγνοούν τα οικονομικά και κοινωνικά δικαιώματα, τις δημοκρατικές ελευθερίες και το δικαίωμα των Ευρωπαίων να εκφράζουν ελεύθερα τις πολιτικές τους πεποιθήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ