Δεν αποκλείει νέα επιστροφή στο μέλλον στην Άρσεναλ ο Τιερί Ανρί - iefimerida.gr

Δεν αποκλείει νέα επιστροφή στο μέλλον στην Άρσεναλ ο Τιερί Ανρί

Τιερί Ανρί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τιερί Ανρί εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει εκ νέου κάποια στιγμή στο μέλλον στην Άρσεναλ. Το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι το τελευταίο του 34χρονου επιθετικού με τη φανέλα των «κανονιέρηδων» στο δεύτερο σύντομο πέρασμά του από την ομάδα.

«Πάντα λέω, πως είναι δύσκολο για μένα να αρνηθώ. Αν χρειάζονται κάποια βοήθεια θα είμαι εδώ γύρω. Ήταν τόσο συναισθηματικό. Ήξερα πως στο τελικό σφύριγμα, θα ήταν και το τελευταίο παιχνίδι μου στη Πρέμιερ Λιγκ, αλλά υποθέτω πως ποτέ δεν λες ποτέ. Ποτέ δεν σκέφτηκα πως θα επέστρεφα κάποια στιγμή στην Άρσεναλ, οπότε ποιος ξέρει να πει σίγουρα αν αυτό ήταν σίγουρα το τέλος. Όταν πρόκειται για την Άρσεναλ πάντα υπάρχει ο συναισθηματισμός», δήλωσε ο Γάλλος άσος.

Ο Ανρί στην αναμέτρηση με την Σάντερλαντ έδωσε τη νίκη στις καθυστερήσεις στους Λονδρέζους με το 176ο γκολ του στην Premier League, ενώ συνολικά έχει σημειώσει 229 γκολ σε 375 εμφανίσεις με την Άρσεναλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ