Η ζωή της Εριέττα Κούρκουλου στο Λονδίνο και το νέο της τατουάζ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ζωή της Εριέττα Κούρκουλου στο Λονδίνο και το νέο της τατουάζ [εικόνες]

Νίκος Κούρκουλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννα Λάτση, Εριέττα βρίσκεται στο Λονδίνο για σπουδές, ωστόσο δεν περνά απαρατήρητη. Τις καθημερινές αφιερώνει πολύ χρόνο στο Πανεπιστήμιο και στα μαθήματα της, τα σαββατοκύριακα όμως, λατρεύει να περιποιείται τον εαυτό της σε γνωστά ινστιτούτα αισθητικής και φυσικά να κάνει shopping.

Σύμφωνε με δημοσίευμα της Real Life η Εριέττα Κούρκουλου απολαμβάνει και τη νυχτερινή ζωή που προσφέρει το Λονδίνο, αφού συχνάζει μαζί με την παρέα της σε γνωστά στέκια όπως το Cuckoo club και τα εστιατόρια Jack's, Joe's και το Cipriani.

Συνήθως συνοδεύεται από τους αγαπημένους φίλους της Παναγιώτη Σπέντζο, Άντζελα Τριανταφυλλίδου Αντώνης Τριανταφυλλάκης και Δανάη Βαράγκη.

Αυτό όμως που έκανε εντύπωση ήταν το μεγάλο τατουάζ στο εσωτερικό του χεριού με το πορτραίτο του πατέρα της Νίκου Κούρκουλου. Φυσικά δεν είναι το πρώτο τατουάζ που κάνει, καθώς παλιότερα είχε κάνει τα αρχικά του πατέρα της.

Στο δεξί μπράτσο της έχει τα ονόματα της οικογένειάς της Μαριάννα, Φίλιππος και Πάρις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ