H ατάκα της Μπακοδήμου που έβαλε «φωτιά» στον Τανιμανίδη: «Σου εύχομαι ένα κοριτσάκι» [βίντεο] - iefimerida.gr

H ατάκα της Μπακοδήμου που έβαλε «φωτιά» στον Τανιμανίδη: «Σου εύχομαι ένα κοριτσάκι» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησε με πολύ μεγάλη επιτυχία από το πρώτο κιόλας επεισόδιο το δημοφιλές τηλεοπτικό show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

Tην κριτική επιτροπή απαρτίζουν η Μαρία Μπακοδήμου, ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης που φαίνεται πως πολύ γρήγορα έχουν τρομερή χημεία μεταξύ τους.

Ωστόσο, μια ατάκα της Μαρίας Μπακοδήμου ήταν ικανή για να φέρει τα πάνω-κάτω στον Σάκη Τανιμανίδη σχετικά με το ενδεχόμενο η καλή του, Χριστίνα Μπόμπα να είναι έγκυος.

Όταν ήρθε η σειρά μιας 8χρονης να ερμηνεύσει ένα τραγούδι, κάτι που έκανε με πολύ μεγάλη επιτυχία, οι τρεις κριτές έλιωσαν με το νάζι της μικρής και της ζήτησαν για να δώσουν ένα τέλος στο άγχος της να πάει στο μέρος τους.

Η Μαρία και ο Σάκης θέλησαν να της προσφέρουν μια αγκαλιά με την παρουσιάστρια να λέει χαρακτηρηστικά: «Γιατί έχει αδυναμία ο Σάκης στα παιδιά έτσι κι αλλιώς σου εύχομαι ένα κοριτσάκι σύντομα», ενώ λίγο αργότερα ήρθε να προσθέσει: «Άμα λέμε πάντα ναι στο παιδί θα λυπηθεί πιο πολύ. Σου τα λέω γιατί θα γίνεις γονιός όπου να ‘ναι.

Οπως είναι φυσικό, ο Σάκης Τανιμανίδης αρκέστηκε στο να μην σχολίασει κάτι από τα παραπάνω.

Πηγή Βίντεο: zappit.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ