Μπακογιάννη: Είπαμε «ναι» γιατί δεν έχουμε το άλλοθι της άγνοιας - iefimerida.gr

Μπακογιάννη: Είπαμε «ναι» γιατί δεν έχουμε το άλλοθι της άγνοιας

Μπακογιάννη: Είπαμε «ναι» γιατί δεν έχουμε το άλλοθι της άγνοιας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ντόρα Μπακογιάννη ψήφισε «ναι» στο νομοσχέδιο για την επικύρωση της νέας δανειακής σύμβασης, γιατί όπως δήλωσε «θα ήταν πολύ εύκολο να πούμε ένα μεγάλο όχι», αλλά δεν έχουμε το άλλοθι της άγνοιας. Σε συνέντευξη της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ υποστήριξε μεταξύ άλλων πως υπάρχει και η κατηγορία των πολιτικών που παίρνει δύσκολες αποφάσεις.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας πάντως χαρακτήρισε τη συμφωνία «κάκιστη», επειδή τα δυο τελευταία χρόνια δεν έγινε καμία διαρθρωτική αλλαγή, ώστε να ανοίξει αναπτυξιακά η χώρα και γιατί η ελληνική πλευρά δεν μπόρεσε να θέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τις δικές της προτάσεις. Επεσήμανε πως αμφιβάλει για το αν θα πετύχει η κυβέρνηση με 50 υπουργούς, ενώ ισχυρίστηκε πως κάθε υπουργείο αντιδρά με τη λογική του «να σώσει τον εαυτό του».

Ξεκαθάρισε πάντως ότι η ίδια δε θα συμμετείχε σε αυτή, αν της ζητούνταν.

Απαντώντας στο αν θα διαγράψει τον κ. Αυγενάκη που ψήφισε «παρών», ενώ οι υπόλοιποι βουλευτές που πρόσκεινται στη Δημοκρατική Συμμαχία ψήφισαν «ναι» είπε ότι δεν πρόκειται να λάβει μέτρα για τον κ. Αυγενάκη, γιατί το κόμμα ιδρύθηκε με καινούργιες αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ