Θα χρειαστούν βδομάδες για να λυθεί το μυστήριο του θανάτου της Γουίτνεϊ Χιούστον - iefimerida.gr

Θα χρειαστούν βδομάδες για να λυθεί το μυστήριο του θανάτου της Γουίτνεϊ Χιούστον

Γουίτνεϊ Χιούστον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πολυτάραχη ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον έληξε άδοξα το βράδυ του Σαββάτου σε μια μπανιέρα του ξενοδοχείου Hilton στο Μπέβερλι Χιλς, ωστόσο θα χρειαστούν εβδομάδες μέχρι να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του γραφείου του ιατροδικαστή, δεν θα δημοσιοποιηθεί καμιά πληροφορία σχετικά με τα αποτελέσματα της νεκροψίας της αδικοχαμένης Γουίτνεϊ, που πραγματοποιήθηκε χτες, κατόπιν σχετικού αιτήματος των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την έρευνα για τα αίτια του θανάτου της.

Το μόνο που έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής σχετικά με το θάνατο της 48χρονης τραγουδίστριας είναι ότι βρέθηκε στη μπανιέρα, ωστόσο οι αστυνομικοί αρνούνται να δώσουν οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με την κατάσταση του δωματίου όπου διέμενε και τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι τώρα.

Πάντως, δεν υπήρχαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας ή εμφανή τραύματα στη σορό της Χιούστον, αν και οι ερευνητές δεν αποκλείουν κανένα σενάριο μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, κάτι που αναμένεται να πάρει αρκετές εβδομάδες.

Εν τω μεταξύ, η 18χρονη κόρη της τραγουδίστριας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δύο φορές μέσα σε ένα 24ωρο, καθώς όταν έμαθε την είδηση για το θάνατο της μητέρας της έπαθε αμόκ, και λίγες ώρες αργότερα κατανάλωσε αλκοόλ μαζί με ηρεμιστικά και τη βρήκαν λιπόθυμη στο δωμάτιό της.

Αυτή τη στιγμή η Μπόμπι Κριστίνα βρίσκεται στο σπίτι της, όμως η οικογένειά της φοβάται πάρα πολύ για τη ζωή της και σκέφτονται ότι ίσως είναι καλύτερα να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ