Θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του Τέβες ο Μαντσίνι - iefimerida.gr

Θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του Τέβες ο Μαντσίνι

Ρομπέρτο Μαντσίνι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο Κάρλος Τέβες να αγωνιστεί εκ νέου με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν έχει αγωνιστεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν αρνήθηκε να κάνει ζέσταμα στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει στην Αγγλία από την Αργεντινή, όπου βρίσκεται από τον περασμένο Νοέμβριο.

«Δεν έχω πρόβλημα ούτε εγώ, ούτε ο σύλλογος με τον Κάρλος Τέβες. Ο Κάρλος γνωρίζει την κατάσταση. Παραμένει παίκτης της Σίτι. Όλοι γνωρίζουν πως ο Τέβες είναι ποιοτικός παίκτης και θα ήταν καλύτερα για εμάς, εάν βρισκόταν εδώ. Αν επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα, μπορεί να μας βοηθήσει τους τρεις τελευταίους μήνες της σεζόν», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής και πρόσθεσε πως ο 28χρονος επιθετικός πρέπει να απολογηθεί πρώτα για να ξαναπαίξει με την Σίτι: «Αυτό είναι φυσιολογικό. Μετά μπορεί να προπονηθεί και να αγωνιστεί, εφόσον βρίσκεται σε καλή κατάσταση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ