Liberation: «Η Ελλάδα παραμένει στο ευρώ με τους δρόμους να καίγονται» - iefimerida.gr

Liberation: «Η Ελλάδα παραμένει στο ευρώ με τους δρόμους να καίγονται»

Liberation
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σενάρια «χάους»και «Αποκάλυψης» που μεταφέρθηκαν από την οικονομία στους δρόμους της Αθήνας έκανε λόγο η γαλλική εφημερίδα Liberation στο πρωτοσέλιδό της.

Σύμφωνα με την έγκριτη εφημερίδα, η Βουλή των Ελλήνων ενέκρινε το πακέτο «ρακόντειας λιτότητας» προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωτηρία της χώρας και να αποφευχθεί το ενδεχόμενο στάσης πληρωμών. Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα οι βουλευτές έβαλαν με την ψήφο τους τέλος στα σενάρια χάους και Αποκάλυψης σε περίπτωση που η Ελλάδα αδυνατούσε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους δανειστές της. Τονίζεται άλλωστε πως σε αντίθετη περίπτωση η Ελλάδα θα αποχωρούσε σύντομα από την ευρωζώνη.

Ωστόσο, η Liberation εστιάζει ότι αυτά τα σενάρια χάους μεταφέρθηκαν στους δρόμους της Αθήνας οι οποίοι μετατράπηκαν σε πεδία μαχών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ