Διαδηλωτές κατέστρεψαν τα γραφεία βουλευτών στο Ηράκλειο - iefimerida.gr

Διαδηλωτές κατέστρεψαν τα γραφεία βουλευτών στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις πληγές του μετρά και το Ηράκλειο στην Κρήτη, καθώς η εικόνα που αντίκρισαν οι κάτοικοι με το πρώτο φως της ημέρας θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο καθώς μετά τη μεγάλη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης ξέσπασαν επεισόδια ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το cretaplus.gr οι διαδηλωτές επιτέθηκαν και κατέστρεψαν τα πολιτικά γραφεία των Μανώλης Στρατάκη, Μαρία Σκραφνάκη και Βασίλη Κεγκέρογλου. Οι εισβολείς δεν άφησαν τίποτα όρθιο στο πέρασμα τους σπάζοντας έπιπλα και βάζοντας φωτιά σε έγγραφα.

Διαδηλωτές κατέστρεψαν τα γραφεία βουλευτών στο Ηράκλειο  | iefimerida.gr 0

Το τεταμένο κλίμα είχε οδηγήσει την αστυνομία σε να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας των Βουλευτών του Ηρακλείου, καθώς κυκλοφόρησαν φήμες για επίθεση ακόμα και στα σπίτια τους. Διαδηλωτές εισέβαλαν και στο κτίριο της Περιφέρειας της Κρήτης όπου πραγματοποίησαν κατάληξη μέχρι το πρωί.

Διαδηλωτές κατέστρεψαν τα γραφεία βουλευτών στο Ηράκλειο  | iefimerida.gr 1

Πορείες πραγματοποιήθηκαν στα Χανιά και στο Ρέθυμνο και σε εκεί όμως σημειώθηκαν επεισόδια.
Πιο συγκεκριμένα άγνωστοι πέταξαν μολότοφ στο ΚΕΠ στα Χανιά, με αποτέλεσμα στο κτίριο να προκληθούν υλικές ζημιές. Ενώ στο Ρέθυμνο άγνωστοι έριξαν μολότοφ σε δύο τράπεζες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ