Βουτιά στα νερά του νησιού Παλαουάν έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου [εικόνα] - iefimerida.gr

Βουτιά στα νερά του νησιού Παλαουάν έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου [εικόνα]

Ο παρουσιαστής του νέου ριάλιτι επιβίωσης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μεγάλη αγωνία περιμένουν οι τηλεθεατές την έναρξη του νέου ριάλιτι επιβίωσης Nomads που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όλα είναι έτοιμα με τον παρουσιαστή να κάνει χθες το πρώτο του μπάνιο, μετά από 10 ημέρες στο νησί Palawan.

Στο νέο ριάλιτι επιβίωσης, που γυρίζεται στο νησί Palawan των Φιλιππίνων, 21 παίκτες χωρισμένοι σε 3 ομάδες, θα περάσουν 12 εβδομάδες δίνοντας μια μάχη για τη διαμονή, την επιβίωση και την παραμονή στο παιχνίδι που θα αναδείξει έναν νικητή.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, βρίσκεται εδώ και 10 ημέρες στο νησί και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα με τους followers του στο instagram.

Πριν από λίγες ώρες ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως έκανε το πρώτο του μπάνιο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...Μετά απο 10 ημέρες εδώ,το πρώτο μου μπάνιο...πρωί πρωί...( περιμένω να δώ τι θα μου " ριξει" ο Λιανός από τον βράχο!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grigoris Arnaoutoglou (@grigorisarnaoutoglou.official) στις Σεπ 29, 2017, 5:20μμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ nomads Αρναούτογλου Palawan
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ