H Μελάνια Τραμπ έστειλε βιβλία σε σχολείο, αλλά της τα γύρισαν πίσω -Να γιατί - iefimerida.gr

H Μελάνια Τραμπ έστειλε βιβλία σε σχολείο, αλλά της τα γύρισαν πίσω -Να γιατί

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι τραβάει και η δόλια η Μελάνια Τραμπ όμως.

Όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις της, δύσκολα εκτιμώνται. Μόνο και μόνο που είναι γυναίκα του πιο αντιπαθή, κατά τα λεγόμενα των δημοσκοπήσεων, πλανητάρχη που πέρασε ποτέ και φέρει το επίθετο Trump φτάνει.

Τι συνέβη αυτή τη φορά;

Προν τιμήν της Εθνικής Ημέρας Ανάγνωσης Βιβλίου, η Πρώτη Κυρία της Αμερικής έστειλε 10 βιβλία του Dr. Seuss σε σχολεία σε όλη τη χώρα. Συνόδευσε μάλιστα το πακέτο με μια επιστολή με πολύ ενθαρρυντικά λόγια.

«Το να λάβετε εκπαίδευση είναι, ίσως, μια από τα πιο σημαντικές καιθαυμαστές ευκαιρίες της ζωής σας», έγραψε η κυρία Τραμπ απευθυνόμενη προς τα παιδιά που θα λάμβαναν τα βιβλία. «Σας ενθαρρύνω, κάθε έναν ξεχωριστά, να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία όσο είστε στο σχολείο. Η εκπαίδευση σας θα είναι ένα ταξίδι που θα διαρκέσει σε όλη σας τη ζωή και, αν της το επιτρέψετε, θα σας μεταφέρει πολύ πιο πέρα και ​​από την πιο τρελή φαντασία σας. Να θυμάστε ότι το κλειδί για την πραγματοποίηση των ονείρων σας αρχίζει με την εκμάθηση της ανάγνωσης. Βρείτε τι απολαμβάνετε να κάνετε, τι σας ενδιαφέρει και διαβάστε γι' αυτό. Κάθε σελίδα θα σας πηγαίνει ένα συναρπαστικό ταξίδι», έγραψε και σφράγισε το γράμμα της.

Τι μπορεί να πάει λάθος όταν έχεις συνοδεύσει το δώρο σου με ένα τόσο ωραίο γράμμα;

Διάβασε τι της απάντησε η βιβλιοθηκάριος του σχολείου που απέρριψε τα βιβλία της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ