Η δίαιτα των βραστών αυγών υπόσχεται απώλεια 10 κιλών σε 2 εβδομάδες - iefimerida.gr

Η δίαιτα των βραστών αυγών υπόσχεται απώλεια 10 κιλών σε 2 εβδομάδες

PEXELS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια δίαιτα με βασικό συστατικό τα αυγά υπόσχεται να γίνει το μέσο για να χάσετε 10 κιλά.

Ας αρχίσουμε από μια (καλώς ή κακώς) παγκόσμια γυναικεία σταθερά: Θέλετε να αδυνατίσετε.

Μπορεί να προέρχεται από την επιθυμία σας να χάσετε το περιττό βάροςή να διορθώσετε σημεία του σώματός σας με τα οποία δεν έχετε συμφιλιωθεί ή για να βελτιώσετε την υγεία σας. Σε κάθε περίπτωση, είστε αποφασισμένη να κάνετε την προσπάθεια σας.

Και κάπως έτσι φτάνετε στο σημείο που αναρωτιέστε τι δίαιτα να προτιμήσετε αυτή τη φορά και αν υπάρχει κάποια καινούρια η οποία κάνει τη μεγάλη διαφορά, θα κάνει το outsider να γίνει φαβορί.

allowfullscreen="https://dco.gr/beta/public/pm/pmtrack.php?campaign=Netwix&sid=talking-nomads" width="600" height="400">

Είτε να είστε στην αφετηρία, είτε λίγο πριν τον τερματισμό και χρειάζεστε ένα boost (εκεί που έχετε χάσει έναν άλφα αριθμό κιλών και σας έχουν μείνει 2-3), αυτή η δίαιτα μπορεί να κολληθεί στο ψυγείο σας.

Μιλάμε για τη δίαιτα των βραστών αυγών. Πρόκειται για μια πρωτεΐνική δίαιτα-αστραπή που επιταχύνει το μεταβολισμό και την καύση του λίπους, καταστέλλοντας παράλληλα την επιθυμία για λιπαρά φαγητά (ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται οι συγγραφείς της) με το τελικό αποτέλεσμα των κιλών που υπόσχεται να χάσετε να φτάνει στα 10. Κι όλα αυτά σε 2 εβδομάδες.

Δες το διατροφικό πρόγραμμα που προτείνει η δίαιτα των βραστών αυγών στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ