Οταν δύο Ελληνίδες συνάντησαν τον Χιου Χέφνερ -Η φωτογραφία που θα γίνει viral - iefimerida.gr

Οταν δύο Ελληνίδες συνάντησαν τον Χιου Χέφνερ -Η φωτογραφία που θα γίνει viral

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και βρισκόταν στην 10η δεκαετία της ζωής του, η είδηση ότι ο ιδρυτής του Playboy και είδωλο εκατομμυρίων ανδρών, Χιου Χέφνερ πέθανε το πρωί της Πέμπτης, έπεσε σαν μικρή πυρηνική βόμβα στον βαρετό κόσμο των social media.

Quotes του βασιλιά των ιλουστρασιόν μπούστων, φωτογραφίες με κουνελάκια, πισίνες, στρογγυλά κρεβάτια, ορμόνες, κατέκλυσαν το ελληνικό ίντερνετ. Κι εκεί που το σκρολ είχε αρχίσει να γίνεται λίγο μονότονο, πέφτουμε πάνω στη φωτογραφία του Χιου Χέφνερ με δύο Ελληνίδες. Η Σοφία και η Κατερίνα μίλησαν στο Bovary.gr για τη συνάντηση και μας παραχώρησαν περισσότερες φωτογραφίες.

Η Κατερίνα Κουμπή θυμάται: «Το playboy mansion, έμοιαζε περισσότερο με μουσείο αφιερωμένο σε εκείνον παρά με μία έπαυλη που φιλοξενούσε τα διάσημα «κουνελάκια». Παντού φωτογραφίες και ομοιώματα δικά του.
Φτάνοντας μας παρέλαβαν στην είσοδο της έπαυλης. Γραμματείς έτρεχαν δεξιά και αριστερά. «Ο κ. Χιου Χέφνερ θα ήταν μαζί μας σύντομα». Έφτασε στην ώρα του με καμία διάθεση να αποδείξει πόσο σημαντικός ήταν. Φορούσε την κλασική ρόμπα του. Κάθισε στη θέση του, χαμογέλασε και περίμενε με υπομονή να ξεκινήσουμε...

Διαβάστε ποιες είναι οι δύο Ελληνίδες που συνάντησαν τον Χιου Χέφνερ, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ